Product Details

Otomatik n95 maske makinesi n95 otomatik maske makinesifiyat

After-sales Service Provided Engineers available to service machinery overseas
Warranty 1 yıl
Certification CE
Weight 1500kg
Dimension(L*W*H) 88500MM (uzunluk) * 1500MM (genişlik) * 2000MM (yükseklik)
Power(W) 15Kw
Voltage 380V±10%/50Hz
Model Number Kn95
Brand Name chuangyingshidai
Place of Origin China
Automatic Grade Automatic
Condition New

Product Features

Ürün adı: Kn95 ultrasonik maske makinesi, Kn95 tıbbi maske makinesi, Kn95 dokuma olmayan maske makinesi, vb. Otomasyon, üretimin verimliliğini ve ilerlemesini etkili bir şekilde kontrol edebilir. Çerçeve, hafif ve güzel görünümlü ve paslanmayan alüminyum alaşımlı ve paslanmaz çelikten yapılmıştır. Frekans ayar kontrolü, ekipmanın çalışma hızını gerektiği gibi ayarlayabilir.

Yüksek üretim verimliliği, katlama şekillendirme, sağlam ve güzel pabuç kaynağı, güçlü çekme kuvveti, otomatik üst burun şeridi ve otomatik baskı işlevi. Cihaz sorunsuz çalışır ve uzun süre kesintisiz çalışabilir. Tüketiciler katlanabilir maske alırken maske istemeyi unutmamalı, ürün kalite sorunları yaşadıktan sonra şikayet etmesi veya şikayet etmesi kolaydır. Katlanır maske makinesi için özelleştirilmiş parçaların profesyonel üreticisi. Fabrikamız, Ar-Ge, üretim, işleme ve dlumbaz makine parçalarının satışını entegre eden yüksek teknoloji ürünü bir üretim işletmesidir. Fabrika, birkaç kişiyle küçük bir atölyeden yüz kişili bir şirkete hızla gelişti. Şu anda, fabrika Lane 12'de bulunmaktadır ve esas olarak çeşitli maske makine parçaları, çubuk milleri, silindirler, transmisyon milleri, kabartmalı miller, dişli kalıp milleri, füzyon dişli milleri, kaynak kafaları ve krom çelik miller sunmaktadır.Özellikle N95 maske makinesi içinKasırga, maske makinesi pazarına girdi.

Bu büyük kazançtan bir veya iki tanesi öğrenilebilir, önceki "nadir ürünler" maske makinesi pazarının ne kadar çılgınca olduğu!

KN95 maske makinesi.

You May Like

Find Similar Products By Category

You May Like

View More
Chat Now Contact Now